Jelentkezés

2021. 08. 18.

Az üdüléssel kapcsolatos igénybejelentés - Balatonfüred kivételével - egész évben  folyamatos. A nyári időszakra, (tanév végétől tanév kezdéséig) amelyre a jelentkezéseket minden üdülőnkbe május 10-ig kérjük leadni. A jelentkezési adatlap a szakszervezet honlapjáról kinyomtatható, illetve kitölthető és a szakszervezeti irodában is megtalálható.

Kérünk minden igénylőt, hogy több üdülési lehetőséget jelöljön meg, a fontossági sorrend megadásával, illetve azt a dátumot is írja be, ami még számára megfelelő lenne. Így nagyobb a valószínűsége a kérelmek kedvező teljesítésének.

Az elmúlt évben üdült kollegák csak akkor számíthatnak beutalóra, ha a kért időpontra más jelentkező nincs.

Az üdülési díj befizetése az irodánkban készpénzben történik, illetve csekken is lehetséges amit az üdülés megkezdése előtt három héttel korábban kell elintézni. Az esetleges lemondás esetén a befizetett üdülési díjat csak rendkívüli esetben fizetjük vissza megfelelő igazolás ellenében, az Üdülési Bizottság döntése szerint.

Az FDSZ-hez tartozó egyetemek ajánlanak fel üdülési lehetőségeket, ugyan jóval kisebb számban, mint azelőtt, amit a beérkezést követően azonnal felteszünk honlapunk üdülési lehetőségeihez.